Zaterdag 6 juli 2019 – BARBECUE met Liever Gelijk

Op zaterdag 6 juli is het weer zover, onze jaarlijkse BBQ

Ook dit keer met een thema:    EXPO ‘58

We kleden de zaal natuurlijk aan in dit thema, België, de tri-colore, de jaren ‘50 …

En voor diegenen met veel fantasie, voorzie jullie kleding met een leuk accentje in dit thema, misschien wil je als hostess komen  of ben je meer een liefhebber van de ballen van het atomium … Laat jullie verbeelding maar werken!

Voor de som van 30 Euro laten wij jullie weer genieten van een lekker aperitief, een knabbeltje en een hapje, een uitgebreide en verzorgde BBQ met verse groentjes, salades, diverse sauzen en een dessertje. Niet-leden betalen 35 Euro.

Dranken zijn te verkrijgen tegen democratische prijzen.

Inschrijven kan door storting van 30 Euro (of 35 Euro voor niet-leden) per persoon op het reknr. van Liever Gelijk :   BE15 9730 8071 3330 met vermelding van : BBQ LIEVER GELIJK + aantal personen en dit TOT ZATERDAG 29 JUNI 2019 TEN LAATSTE !!

THE PLACE TO BE: PAROCHIEZAAL Rollegem – Rollegemplaats 8510 Rollegem

OPGELET! Dit keer niet in ‘t Oud Gemeentehuis, maar in de zaal juist ernaast (vlak naast de kerk).

Wanneer : Zaterdag 6 juli 2019 om 19.00 u