Kennismaking

Als na een eerste kennismaking met onze website je interesse in onze vereniging en werking gewekt is, kun je steeds vrijblijvend aan een volgende activiteit van Liever Gelijk deelnemen.

Dit raden wij ten zeerste aan!  Op die manier leer je ons beter kennen, de sfeer die in de groep heerst en kun je zien of onze vereniging in de lijn van jouw verwachtingen ligt en kom je niet voor verrassingen te staan.

De komende activiteiten worden telkens duidelijk vermeld op de home pagina van deze website. Er wordt uitleg gegeven over de aard van de activiteit, plaats, datum en uur worden tevens vermeld.

Als je voor de eerste keer komt, gelieve zeker een seintje te geven op lievergelijk.kortrijk@gmail.com.

Gelieve ook in een paar woorden aan te geven wat jou ertoe drijft om met ons kennis te maken.

Na een eerste kennismaking kun je dan nog zien of je bij onze vereniging wilt aansluiten.

Het lidgeld bedraagt momenteel 25 Euro, te storten op het rekeningnummer van Liever Gelijk: BE15 9730 8071 3330.

Met uw lidgeld kunnen we onze werking blijven ondersteunen en activiteiten blijven uitbouwen. Vergeet dan zeker niet je contactgegevens op de website in te vullen met de vermelding, dat je lid wil worden en dat je de ledenbijdrage al gestort hebt.

Als lid geniet je van vele kortingen op onze uitstappen of activiteiten.  Bij een bezoek aan een museum of op een natuurwandeling wordt de gids door ons betaald.  Bij uitstapjes wordt meestal bijgedragen in de kosten.  Op onze jaarlijkse barbecue betalen leden een stuk minder dan niet-leden.

Elke maand hebben wij onze vaste activiteit en daarnaast eventueel nog een extra activiteit.  Onze activiteiten zijn zeer gevarieerd.  Voor elk wat wils: sportief, cultureel, ontspannend, natuur minnend, het komt allemaal aan bod.  Natuurlijk is er op tijd en stond ook steeds plaats voor een natje of een droogje.  Als holebi-vereniging wordt het thema “homoseksualiteit” natuurlijk ook niet vergeten. Dit komt dan meestal aan bod, hetzij in een film, hetzij in een gerelateerde workshop.

Indien dit wenselijk is, maken wij ook tijd voor een persoonlijk onderhoud.

De stuurgroep.