Zaterdag 8 juni 2019 – Transfo Zwevegem Lasershooting

Wat is lasershooting?

Lasershooting is een actief spel voor jong en oud, zonder de blauwe plekken van paintball. Het hele systeem werkt op basis van infrarood signalen, zoals de afstandsbediening van je TV. Via infrarood zenders en ontvangers op elke lasermarker communiceren ze met elkaar. Elke lasermarker heeft een uniek signaal waardoor het mogelijk is om te zien wie wie raakt.

Lasershooting kan dus overal gespeeld worden: binnen, buiten, overdag of ’s nachts, zonder maskers en in gemakkelijke kledij.

De deelnemers worden verdeeld in 2 teams, die het opnemen tegen elkaar.

Het is een zeer aangenaam spel waarbij de jachtinstincten terug aangewakkerd worden.  Heel leuk en ontspannend en zeker niet moeilijk of vermoeiend.  Ideaal voor jong tot wat rijper.

Kledingtip: gemakkelijke kledij (shorts, t-shirt, sportschoenen). 

 

De shooting activiteiten gaan door in, om en rond de unieke industriegebouwen op de oude elektriciteitscentrale ‘Transfo’ Zwevegem.

Afspraak om ten laatste 14u45 vlakbij de niet te missen hoge watertoren en schoorsteen, waar we door onze monitor gebriefd zullen worden.

We spelen van  15 u tem 17u.

Parkeren doe je best op parking met inrit in de Blokellestraat 113 b te Zwevegem (grote parking aan je linkerkant). 

Op het terrein bevindt zich ook de spectaculaire duiktank—met uniek zicht vanuit de cafetaria.

Voor deze unieke activiteit (kostprijs 25 euro pp) vragen we een bijdrage van 15 euro van de leden. 

Liever Gelijk legt de rest (10 Euro) bij uit de kas.

Inschrijven doe je dus door een berichtje te sturen naar lievergelijk@outlook.com tot ten laatste zaterdag 1 juni en door storting van 15 Euro op het rekeningnummer van Liever Gelijk: BE 15 9730 8071 3330

Afspraak: TRANSFO ZWEVEGEM Blokellestraat 113b te  8550 Zwevegem Zaterdag 8 juni 2019 om 14u45.

Geef een reactie