Zaterdag 14 maart – Bezoek VRT

Bezoek VRT: Zaterdag 14 maart 2020.

Elk jaar ontvangt de VRT ruim 26.000 bezoekers voor een rondleiding doorheen het mediabedrijf. Met Liever Gelijk gaan we deze “media-instelling”, natuurlijk o.l.v. een gids, bezoeken.

De rondleiding duurt anderhalf uur.

Het bezoek begint stipt om 14u!

Omwille van het grote aantal bezoeken aan de VRT hanteert men een strak uurschema. Daarom dienen we zeker 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Op tijd vertrekken is dus ten sterkste aangeraden.

Fotograferen en filmen is tijdens de rondleiding enkel toegestaan op plaatsen die de gids aanwijst.

Voor, tijdens en na de rondleiding is er geen mogelijkheid tot het nuttigen van warme dranken en/of versnaperingen. Koude dranken kunnen aangekocht worden via een automaat met bankkaart.

De VRT is niet aansprakelijk voor enige schade en/of verlies.

Wegens veiligheidsredenen, dienen we de lijst met deelnemers 14 dagen op voorhand door te geven.

Het deelnemersaantal is spijtig genoeg beperkt tot 30 man per gids.

Daarom vragen wij de geïnteresseerden om zich hiervoor in te schrijven via: lievergelijk@outlook.com en dit graag tot en met woensdag 26 februari ten laatste!

Ook vragen wij een bijdrage per deelnemer van 10 euro. Pas na storting van dit bedrag op het rekening nr. van Liever Gelijk BE 15 9730 8071 3330 bent u definitief ingeschreven.

Praktisch:

Aangezien het niet evident is om met het openbaar vervoer tot de VRT te geraken, is het aangeraden om met de wagen te gaan.

We zullen ruim op voorhand de lijst met deelnemers doormailen, zodat onderling afgesproken kan worden om samen te rijden.

Met de auto: (GPS) : Karabiniersplein 1030 Schaarbeek .

De ingang van de VRT bevindt zich aan het Karabiniersplein (Henri Evenepoelstraat). Er is een parking voor bezoekers voorzien. We verzamelen daar op de parking.

Opgelet: Ook de VRT ligt in de Lage Emissie Zone in Brussel.