Paasmaandag 10 april 2023 – 16.00 uur : Toneel “Dubbeldate”

Een dolgekke komedie.

Op Paasmaandag 10 april 2023 om 15u gaan we met Liever Gelijk naar het toneelstuk ” Dubbeldate ” in Kluisbergen kijken.

Graag tijdig inschrijven..

Op de website van Jeroen Maes (de auteur) vinden wij volgende korte inhoud van het toneelstuk :

“De sexy excentrieke Irène is moeder van de saaie, klassiek geklede Dorothy. Irène vindt dat het hoogtijd is dat haar dochter eens uitbreekt en in plaats van eeuwig te studeren ook eens tijd zou vrijmaken om te ‘daten’. Irène is hier namelijk een experte in, regelmatig heeft ze afspraakjes met (jongere) mannen. Irène stelt Dorothy voor een voldongen feit als ze op een avond een ‘Dubbeldate’ organiseert. Een ‘date’ voor haar dochter en een ‘date’ voor zichzelf. Ze heeft de mannen zorgvuldig gescreend en hun profiel goed bekeken. De avond breekt aan en moeder en dochter maken kennis met Jan-Joris, de alternatieve vogelkenner en met Eddy de rondborstige Bourgondiër. Het lijkt een avond te worden om nooit meer te vergeten. Of de vonk overslaat dat is nog maar de vraag, wat wel vaststaat is dat het vonken zal geven. Daar zorgen de verrassende wendingen voor!”